Cod 10% reducere la hrana pentru animale.
In perioada 11-13 iulie 2015 folositi codul 2458-3577-4192-0937 si beneficiati de 10% reducere la hrana pentru animale din aceasta pagina.

Cod 15% reducere la hrana pentru animale.
In perioada 11-13 iulie 2015 folositi codul 1439-2565-2753-0308 si beneficiati de 15% reducere la biscuiti si recompense pentru animale din aceasta pagina, perii, aparate de tuns si accesorii din aceasta pagina sau la accesorii acvarii si terarii din aceasta pagina.

Coduri de reducere mai puteti gasi si in aceasta pagina.

Cupoanele, voucherele sau codurile de reducere sunt niste coduri speciale care folosite pe anumite site-uri ne reduc suma pe care trebuie sa o platim la achizitionarea produselor pe care le dorim. Magazine precum , sau ne ofera acest tip de reduceri.

Cum faceti rost de ele?
Aceste cupoane/vouchere/coduri de reducere se primesc cadou sau le puteti gasi pe diverse site-uri precum site-ul nostru AmRedus.ro

Cum le folositi?
In primul rand, aceste coduri sunt valabile pentru o perioada limitata asa ca trebuie sa aveti mare atentie cand vreti sa le folositi. In al 2-lea rand, ele pot fi valabile pentru o anumita categorie de produse de pe site sau pot fi valabile pentru toate produsele. Dupa ce stiti exact ce produse beneficiaza de reducere, le adaugati in cosul de cumparaturi iar dupa ce ati terminat mergeti pe pagina cosului de cumparaturi. Acolo exista campuri speciale (casute de text gen Adauga Card Nou, Ai un cod promotional etc.) in care introduceti codul de reducere si apasati butonul pentru aplicarea reducerii. In cazul in care codul este valid, reducerea este afisata iar pretul final este redus.