Este luna noiembrie, deci Black Friday 2015 este aproape. Tinand cont ca marele eveniment de shopping bate la usa, am decis sa fac un mic articol informativ.

Se fac 4 ani de cand Black Friday a debutat in tara noastra. Un eveniment pe care l-am imprumutat din SUA si care a avut un extraordinar succes si la noi. Este ziua cu cele mai mari reduceri, cele mai multe comenzi, cele mai multe produse cumparate, cele mai mari incasari, cele mai cele din an.

In mod normal, Black Friday are loc in ultima vineri din luna noiembrie (27 noiembrie anul acesta), dar tinand cont de experienta anilor trecuti si de faptul ca dupa ultima vineri din noiembrie vin zile libere in tara noastra, Black Friday 2015 va avea loc in Romania pe 20 noiembrie 2015. Majoritatea magazinelor mari vor alege aceasta data. Restul vor pastra reducerile pentru 27 noiembrie 2015. Vor fi magazine care vor oferi reduceri de Black Friday intr-o singura zi, in tot weekend-ul sau chiar pana la sfarsitul lunii.

eMAG.ro, magazinul cu cele mai spectaculoase reduceri de Black Friday, va tine evenimentul pe 20 noiembrie 2015. Desi acestia nu anunta niciodata ora la care incep reducerile, acestea vor debuta in jurul orei 06:00 dimineata (ora este aproximativa si nu garantata). Lista cu reducerile de la eMAG va fi disponibila aici in seara dinaintea evenimentului iar reducerile vor fi disponibile in aceasta pagina.

Altex a furat startul anul acesta si ofera reduceri de Black Friday 2015 pana la sfarsitul lunii noiembrie. Mari reduceri la laptop-uri, televizoare, telefoane, electrocasnice, componente pc si multe multe alte reduceri gasiti in aceasta pagina.

Daca respecta traditia anilor trecuti, CEL.ro va oferi reduceri de Black Friday pe toate perioada weekendului 20-22 noiembrie 2015 in aceasta pagina iar ofertele vor incepe de la miezul noptii.

Elefant.ro nu a anuntat inca nimic referitor la Black Friday 2015 dar putem sa ne asteptam la o saptamana de reduceri in perioada 20-27 noiembrie 2015. Reducerile lor vor fi disponibile in aceasta pagina.

Nu uitati nici de restul magazinelor precum Flanco, Libris.ro, evoMAG, WatchShop etc. Nici acestea nu au anuntat inca nimic dar vom actualiza articolul imediat cand avem noi detalii.

Pe scurt, cam asa se prezinta Black Friday 2015 in Romania.

Spor la cumparaturi!