In cazul in care nu ati auzit, Black Friday-ul de anul acesta va fi organizat de majoritatea magazinelor romanesti pe 21 noiembrie 2014. Am adoptat o gaselnita occidentala si am si modificat-o in dulcele stil romanesc. (din motive mai mult sau mai putin intemeiate, fiindca in mod normal, Black Friday ar trebui sa aibe loc in ultima vineri a lunii noiembrie). Anul trecut, cateva magazine s-au decis in ultimul moment sa fure startul iar anul acesta se pare ca se pastreaza acelasi trend.

Acum ca v-am informat in legatura cu Vinerea Neagra de anul acesta, sa vedem cum stau lucrurile la cele mai importante magazine in parte :

UPDATE 4 : Lista cu reduceri Black Friday 2014 la Altex! Reducerile sunt disponibile in aceasta pagina incepand cu ora 00:00 !

UPDATE 3 : Iata lista cu reduceri Black Friday 2014 la Flanco! Reducerile sunt disponibile in aceasta pagina incepand cu ora 00:00 !

UPDATE 2 : Se pare ca Altex a furat deja startul iar reducerile de Black Friday au inceput deja. Vor fi 2 runde de reduceri : 13-16 noiembrie si 21-23 noiembrie iar reducerile sunt disponibile in aceasta pagina.

UPDATE : Flanco a confirmat ca Black Friday-ul  de anul acesta se va desfasura si online iar reducerile vor fi disponibile in aceasta pagina.

Vezi lista cu reducerile de Black Friday 2014 la eMAG!!
 
La eMAG, Black Friday-ul de anul acest are loc doar in vinerea de 21 noiembrie, iar daca se pastreaza traditia ultimilor ani, reducerile vor incepe dimineata in jurul orelor 05:00 sau 06:00 (dupa cum stim, cei de la eMAG nu anunta ora exacta la care incep reducerile). Reduceri la peste 30 de categorii de produseReducerile vor fi disponibile in aceasta pagina.

Reduceri Black Friday eMAG la toate categoriile de produse

Reduceri Black Friday eMAG la toate categoriile de produse

Black Friday-ul de la Altex se va prelungi tot weekend-ul, deci vom avea parte de 3 zile de super reduceri. Reducerile vor incepe la miezul noptii si vor fi disponibile in aceasta pagina.

Pe Fashion Days se anunta o oferta de 3 ori mai mare decat cea de Black Friday-ul trecut iar reducerile vor atinge si 90%. Reducerile vor fi disponibile in aceasta pagina.

La Flanco, Black Friday-ul de anul trecut a tinut tot 3 zile dar cu reduceri doar in magazinele fizice. Daca anul acesta se vor schimba lucrurile, reducerile vor fi disponibile in aceasta pagina.

WatchShop a inceput deja promotia „Cumperi acum la pret de Black Friday„. Intre 1 si 20 noiembrie puteti cumpara produse de la ei iar daca acestea intra in promotia de Black Friday la preturi mai mici, primiti inapoi diferenta de bani. Reducerile din 21 noiembrie vor fi disponibile in pagina aceasta.

La evoMAG, Black Friday se va desfasura in perioada 21-23 noiembrie iar comenzile se vor face exclusiv online in aceasta pagina.

Mai multe magazine si reduceri de Black Friday 2014 (si nu numai) gasiti pe aceasta pagina.