Sau cum am platit eu mai putin pe RCA.

Pentru cei care au fost surprinsi de preturile ridicate la RCA (in special categoria sub 30 de ani in care ma gasesc si eu) exista urmatoarele variante :

Pasul 1 – Mergeti pe site-ul RCA-Ieftin.ro, introduceti datele d-voastra si ale masinii d-voastra si vedeti lista de preturi (lista este aceeasi indiferent de unde mergeti sa faceti RCA-ul). Alegeti pretul si societatea de asigurari pe care o doriti si daca va convine pretul faceti comanda si veti primi RCA-ul acasa. Eu am facut comanda si am mers la pasul 2.

Pasul 2 – Mergeti pe site-ul eMAG.ro , introduceti din nou datele, primiti lista de preturi dar si o reducere de pana la 10% din partea eMAG.ro si (din nou) daca va convine pretul comandati si primiti RCA-ul la usa. Eu am facut un mic calcul si am mers la pasul 3.

Pasul 3 – Am contactat echipa RCA-Ieftin.ro si le-am spus sa imi anuleze comanda pe care am facut-o deoarece am gasit la eMAG mai ieftin (si le-am precizat pretul). Ei au fost destul de amabili si mi-au oferit un pret si mai bun. Eu m-am oprit aici fiind multumit de pretul obtinut. Pentru cei care nu sunt inca nemultumiti pot merge mai departe si cere o oferta mai buna de pret din partea eMAG.ro.

Daca aveti alte sugestii pentru obtinerea unui RCA mai ieftin va invit la comentarii.